У Насірова знайшли ще одну квартиру в Лондоні

Четвер, 15 жовтня 2015, 13:35

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має ще одну квартиру у Лондоні, яку не вказав у своїй декларації про доходи за 2014 рік.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на витяги із Британського реєстру нерухомості.

Йдеться про трикімнатну квартиру №22 в будинку Фоллоуфілд по вулиці Леннокс Роуд в Іслінгтонзькому Боро Лондона на півночі міста. За даними ріелторських сайтів, її вартість наразі становить близько 240 тисячу фунтів.

Насіров володіє цією квартирою на правах leasehold – довгострокової оренди, яка зазвичай укладається на термін від 40 до 125 років. Оформлене це право було в 2005 році, заплатили за нього £120 000, і як свідчить витяг, ці кошти були взяті в кредит у банку HSBC Bank PLC.

Клацніть для збільшення

Згідно з офіційною біографією Насірова, на час придбання цієї нерухомості він працював у приватних міжнародних компаніях і мав свій приватний бізнес у Лондоні: у 2005р. він разом з батьком заснував тут компанію Nasirov LLP.

Контактною адресою Романа Насірова як засновника цієї компанії у британському реєстрі була вказана ця сама квартира на Леннокс Роуд. Фірма була ліквідована у 2009 році, коли Насіров повернувся працювати в Київ. Назва компанії Nasirov LLP досі відображається на картах Google при пошуку за цією адресою.

Окрім того цю ж адресу на Леннокс Роуд Насіров вказував при оформленні у 2007 році договору на купівлю іншої нерухомості в Лондоні – квартири №5 у будинку по вулиці Лаймхарбор 3, тієї самої, дані про котру оприлюднив у вересні екс-заступник Насірова по ДФС Костянтин Лікарчук.

Про це свідчить оприлюднена виданням копія договору.

Як відомо, тоді Насіров заявив, що не володіє цією квартирою. Але, згідно з цими документами, Насіров сплатив третину від вартості квартири (£96 тис. від загальної £275 тис.), і мав сплачувати щорічно іще по £8 250.

Згідно із затвердженою формою подачі декларації про доходи, Насіров зобов’язаний надати інформацію про все майно, що "перебуває у власності, в оренді чи на іншому праві користування декларанта". Однак у декларації чиновника за 2014 рік у відповідному розділі про нерухомість стоять прочерки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...