Ситника просять не призначати піарником НАБ "бідного" податківця на Лексусі

Понеділок, 19 жовтня 2015, 15:32

Рада громадського контролю Національного антикорупційного бюро просить директора відомства Артема Ситника не призначати речником екс-заступника голови Оболонської податкової Артема Гандзюка.

Про це йдеться у прес-релізі, надісланому "Українській правді".

У документі нагадали, що саме за кандидатуру Гандзюка, незважаючи на заперечення представників Ради громадського контролю, проголосувала більшість конкурсної комісії під час ключового етапу відбору кандидатів на цю посаду 16 жовтня.

"В мене склалося враження, що кандидатура Гандзюка вже була попередньо погоджена, адже ніхто з членів комісії від Бюро навіть не хотів розглядати резюме інших, більш кваліфікованих кандидатів. У той же час Гандзюк не відповідає базовим кваліфікаційним вимогам, не має взагалі досвіду роботи в комунікаціях, натомість, має люксові авто та земельні ділянки в декларації, які нажив будучи чиновником", – стверджує голова Ради громадського контролю НАБУ Віталій Шабунін.

Відповідно до декларації Гадзюка, за минулий рік він заробив 54 тисячі гривень, тобто близько 4,5 тисяч на місяць. У той же час у декларації вказано, що він володіє трьома машинами преміум класу: Lexus 250, LandCruiser 470 и Honda CRV, а також земельними ділянками під Києвом.

Кандидатуру екс-податківця підтримали чотири  з шести  присутніх на засіданні членів конкурсної комісії: перший заступник голови Національного антикорупційного бюро Гізо Углава, голова відділу по роботі з персоналом Яна Усенко, начальник відділу документообігу Людмила  Асанова, начальник режимно-секретного відділу Юрій Шевченко.

Проти виступили члени Ради громадського контролю Віталій Шабунін та Анатолій Гриценко.

Конкурс на посаду керівника управління зовнішніх комунікацій, переоголошували декілька разів, оскільки не могли знайти достойного кандидата.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News