Мінюст допускає звільнення Насірова

Середа, 21 жовтня 2015, 13:52

Міністерство юстиції допускаєть звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у разі непроведення люстрації у відомстві.

Про це заявила на брифінгу директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Тетяна Козаченко, передають "Українські новини".

"Міністерство фінансів, Національне агентство з питань державної служби, Секретаріат Кабміну поставили питання про притягнення його (Насірова) до дисциплінарної відповідальності. Ви повинні розуміти, що дисциплінарна відповідальність передбачає також і звільнення, тобто... він повинен виконати закон. Це буде предметом обговорення... питання притягнення його до відповідальності і питання відповідності займаній посаді", - сказала вона.

Козаченко уточнила, що Насіров, зокрема, призначив керівником управління Фіскальної служби в Києві Людмилу Демченко, яка підпадає під дію закону "Про очищення влади".
За її словами, глава Фіскальної служби повинен був знати про цей факт, коли призначав Демченко на посаду.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну в середу закликав Насирова звільнити співробітників Фіскальної служби, які підлягають люстрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News