Грабіжники розстріляли трьох інкасаторів "ПриватБанку"

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 17:51

У Чернігівській області, на трасі Київ-Чернігів, у районі села Скоринець, невідомі напали на інкасаторську машину "ПриватБанку".

Про це повідомили в "ПриватБанку", передає Інтерфакс-Україна.

Збройний напад стався в п'ятницю, 23 жовтня.

"Деталі самого пограбування поки що невідомі. Про здобич грабіжників інформації також немає. На місці події працюють співробітники міліції. "ПриватБанк" призначив нагороду 1 млн гривень за піймання бандитів. Інформацію можна повідомити за телефоном безкоштовної лінії 3700", - йдеться в повідомленні.

У "ПриватБанку" зазначили, що винагорода буде виплачено за "інформацію, яка сприятиме розкриттю розбійного нападу та затримання злочинців".

Станом на 18:42 у банку повідомили, що внаслідок нападу загинуло троє інкасаторів. В установі висловили співчуття їхнім родичам і пообіцяли надати їм матеріальну допомогу.

Водночас у відділі зі зв'язків з громадськістю управління МВС України в Чернигівській області повідомили, що міліція працює над встановленням обставин надзвичайної події у Чернігівському районі, унаслідок якого загинули троє інкасаторів і згорів їхній службовий автомобіль".

За даними облуправління МВС, мікроавтобус "Фольксваген" служби інкасації одного з банків у п'ятницю вдень рухався зі столиці до м Чернігів. Коли до місця призначення залишалися близько 30 км, з "автомобілем сталася надзвичайна подія, яку буде встановлено під час подальшого розслідування".

"Відомо, що мікроавтобус відхилився від маршруту і згорів. Залишки автомобіля були виявлені в сотні метрів від автодороги Київ-Чернігів. У салоні було виявлено три трупи", - сказали в міліції.

Після надходження до міліції повідомлення про подію, на місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та Чернігівського райвідділу внутрішніх справ, керівник УМВС полковник міліції Едуард Альохін, оперативні працівники, фахівці експертної служби та ряду інших підрозділів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування