У Красноармійську зникла печатка тервиборчкому

Неділя, 25 жовтня 2015, 19:08

У Красноармійському виборчкомі зникла печатка територіальної виборчої комісії. 

Про це йдеться у повідомленні облуправління МВС Донецької області ввечері 25 жовтня.

"До чергової частини Красноармійського МВ надійшло повідомлення від голови територіальної виборчої комісії з проханням надіслати наряд міліції для врегулювання складнощів в роботі Красноармійської територіальної виборчої комісії", - йдеться у повідомленні. 

"Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що члени комісії і голова не можуть знайти печатку. Слідчим Красноармійського міськвідділу прийнято відповідну заяву від голови територіальної виборчої комісії", - зазначили в МВС. 

Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії - оглядають приміщення, опитують членів комісії.

Громадський порядок не порушено.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що чекає від Верховної Ради змін до законодавства, які дозволять провести вибори в Маріуполі, які так і не розпочалися 25 жовтня.

Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що голосування у Маріуполі та Красноармійську (Донецька обл.) ще може відбутися протягом 25 жовтня, і навіть якщо бюлетені будуть прийняті членами міського виборчкому і дільниці відкриються о 18:00, вибори можуть бути визнані такими, що відбулися. 

Ввечері 25 жовтня за підсумком засідання ЦВК зобов'язала Красноармійську міську територіальну виборчу комісію негайно передати бюлетені на виборчі дільниці і розпочати голосування у місті.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News