У Красноармійську вибори визнано такими, що не відбулися

Неділя, 25 жовтня 2015, 22:47

Красноармійська міська територіальна виборча комісія проголосувала за те, щоб визнати вибори такими, що не відбулися.

Про це йдеться у повідомленні Громадської мережі ОПОРИ ввечері 25 жовтня.

Повідомляється, що комісія зібралася на засідання о 21:30.

"Голова комісії відмовився підписуватись під цим рішенням, проте за це проголосувала більшість членів", - йдеться у повідомленні. 

Напередодні засідання з’явилась інформація, що довкола комісії "прогулюються" близько п’яти десятків молодиків спортивної зовнішності. Проте, вони розійшлись ще до початку засідання.

Як відомо, раніше ЦВК ухвалила постанову, якою міська виборча комісія Красноармійська зобов'язана передати виборчі бюлетені дільничним виборчим комісіям і розпочати голосування.

Ввечері до  міськвідділу міліції звернувся голова Красноармійської МВК Олег Смаль з проханням забезпечити охорону при транспортуванні виборчих бюлетенів на виборчі дільниці і охорону громадського порядку в приміщеннях для голосувань.

Голова обласної міліції В'ячеслав Аброськін заявив, що особовий склад міськвідділу був приведений у готовність, проте, ТВК так і не здійснила процес передачі бюлетенів дільничним виборчим комісіям.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що чекає від Верховної Ради змін до законодавства, які дозволять провести вибори в Маріуполі, які так і не розпочалися 25 жовтня.

Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що голосування у Маріуполі та Красноармійську (Донецька обл.) ще може відбутися протягом 25 жовтня, і навіть якщо бюлетені будуть прийняті членами міського виборчкому і дільниці відкриються о 18:00, вибори можуть бути визнані такими, що відбулися. 

Ввечері 25 жовтня за підсумком засідання ЦВК зобов'язала Красноармійську міську територіальну виборчу комісію негайно передати бюлетені на виборчі дільниці і розпочати голосування у місті.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування