Боровик збирає одеситів на пікет через поразку на виборах

Середа, 28 жовтня 2015, 08:45

Кандидат у мери Одеси Саша Боровик збирає одеситів на пікетування суду, де він оскаржує результати виборів голови міста.

Він створив у Facebook подію за назвою "Перше одеське попередження".

Відповідно до повідомлення, прихильники Боровика збираються 28 жовтня о 16:00 перед будівлею Окружного адміністративного суду (Фонтанська дорога, 14).

Боровик збирає одеситів на пікет

"На нас чекає перша битва проти злодіїв, які вирішили, що можуть позбавити Одесу вибору. Ми чекаємо кожного, хто любить Одесу, і кому небайдужа доля міста", - заявив Боровик.

Окружний адмінсуд розглядатиме адміністративний позов "про порушення під час підрахунку голосів" у першому турі виборів на посаду міського голови Одеси.

"Ми знаємо, що нас намагаються одурити й украсти в Одеси майбутнє. Брудні старі ігри не пройдуть. Одеса буде вільною! До зустрічі, друзі!", - заявив Боровик.

Він зазначив, що на мітингу вітається державна символіка, але заборонено "будь-які партійні прапори й передвиборну агітацію".

Як відомо, 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори.

27 жовтня міська виборча комісія в Одесі оприлюднила рішення про те, що вибори мера Одеси виграв чинний голова міської ради Геннадій Труханов, висуванець партії "Довіряй справам".

Боровик є людиною з команди голови Одеської обласної держадміністрації Міхаїла Саакашвілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування