Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Протести у Кишиневі: наметове містечко розширили, запустили "план Б"

Субота, 3 жовтня 2015, 07:52

Наметовий табір біля парламенту перекрив головний міський проспект - Штефана чел Маре, пікетники запустили "план Б".

Про це пише  видання "Блокнот".

Приблизно о першій годині ночі з п'ятниці на суботу навпроти парламенту Молдови соціалісти і прибічники "Нашої партії" розбили додаткові намети прямо на проїжджій частині - на проспекті Штефана чел Маре.

Наметів стало так багато, що вони повністю перекрили рух по головній вулиці міста. Нагадаємо, що в п'ятницю закінчився термін ультиматуму, який соціалісти і "Наша партія" висунули президенту Миколі Тімофті. Той у відставку не пішов, і, мабуть, це підштовхнуло пікетників до інших, більш рішучих кроків.

Как-то так ....)

Posted by Dodon Igor on 2 жовтня 2015 р.

"Перший етап плану "Б" в дії. Перекрили центральний проспект (відповідно до законодавства). Далі - більше", - написав на своїй сторінці в соціальній мережі лідер ПСРМ Ігор Додон.

"До нас приєдналися ще сотні людей. У ніч з п'ятниці на суботу встановили намети на проїжджій частині Штефана чел Маре між парламентом і президентурою. Тому що газони топтати було б не дуже культурно", - зазначив Ренато Вусатий.

Это было правильно. И это только начало ...Хорошая все-таки у нас команда! Спасибо ребята.

Posted by Dodon Igor on 2 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, у минулу неділю в Кишиневі пройшов багатотисячний антиурядовий мітинг, організований Партією соціалістів (ПСРМ) і політичною силою "Наша партія".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування