Садовий: Ми витратили 80% бюджету на підтримку Гусовського

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 12:00

Лідер "Самопомочі" Андрій Садовий розповів, що партія витратила майже 80% свого передвиборчого бюджету на підтримку кандидата у мери Києва Сергія Гусовського.

Про це він розповів в коментарі "Українській правді".

"Відсотків 80 всього бюджету "Самопомочі" ми витратили на підтримку Гусовського. Ролики, які крутились по національних телеканалах, у них був я присутній, був Гусовський. Максимум, що можна було зробити, ми зробили", - розповів Садовий.

"Сергій (Гусовський) має бути у Львові, ми проведемо аналіз тих виборів. Він отримав унікальний досвід, я певен, що він ще більше капіталізував і в нього буде дуже якісне майбутнє", - вважає мер Львова.

На його думку, Гусовський не пройшов у другий тур виборів, бо "вибори, які відбувалися цього року, і ця формула, яка була застосована, вона потребувала певного досвіду".

"Бо виграти у діючого міського голови, коли він щось робить, трошки працює – дуже складно", - резюмував мер Львова.

Коментуючи те, що сам він не зміг виграти вибори мера Львова у першому турі, Садовий сказав:

"Я дуже люблю львів'ян. Вони дуже подібні до львівської кави: деколи буває з перчинко, деколи з кислинкою – але вона справжня. І вони (львів'яни – ред.) справжні".

Водночас, мер Львова заявив, що місцеві вибори показали "народження" партії "Самопоміч".

"Ми побачили народження партії. Той результат, який ми отримали на Сході, на Півдні, у Центрі є дуже міцним. Ми отримали десь півтори тисячі депутатів, і зараз буде багато уваги приділятися навчанню, спільній праці", - заявив Садовий.

Головною амбіцією "Самопомочі" Садовий назвав побудову "успішної ідеологічної партії".

"Немає жодної успішної країни у світі, де б не було успішних ідеологічних партій. Це є наша амбіція на наступних 5-10-20 років", - заявив він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування