У Дніпропетровську - "мобілізація" під ОДА. Філатов анонсує мітинги у Києві

Субота, 31 жовтня 2015, 19:26

У Дніпропетровську проходить акція під ОДА, анонсована раніше нардепом, членом партії "Укроп"  Борисом Філатовим через обшуки та затримання в рамках спецоперації ГПУ та СБУ. 

Під час акції зі сцени виступали прибічники  "Укропу", волонтери та активісти, учасники АТО. Лунали заяви про те, що обшуки у волонтерів благодійного фонду - "виходить за будь-які рамки", що підозрювати їх у злочинах - неприпустимо, та про те, що подібні дії з боку влади можуть мати наслідком "черговий Майдан, чого б, звісно, не хотілося".

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, біля будівлі ОДА та облради зібралися близько 800 прихильників партії "УКРОП".

У свою чергу Філатов заявив про намір вивести на вулиці Києва прихильників своєї політичної сили.

На прес-конференції у суботу він заявив: "Ми збираємо людей у  Дніпропетровську. Ми хочемо з ними поговорити. Ми не будемо захоплювати ніякі адміністративні будівлі, ми не будемо проводити ніякі насильницькі дії, тому що ми розуміємо, що корінь зла - не у Дніпропетровську".

За його словами, у розмові з головою Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченко він запевнив, що дестабілізації обстановки в області не буде, і "весь акцент буде перенесений до Києва".

"Ми оголосили мобілізацію партії. Наша партія пройшла до 18 обласних рад, 150 міських рад, 200 - районних. У нас більше тисячі депутатів. Наша партія буде виводити людей на вулицю в Києві і там подивимося, за ким правда".

Фото зі сторінки партії Укроп у Facebook
 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування