В МВС поіменно назвали "героїв ДНР", діяльність яких документують у справи

Неділя, 4 жовтня 2015, 19:48

Міліція Донецької області має у розпорядженні "проекти нагородних листів-подань на відомчі нагороди Міноборони ДНР" для бойовиків, які найбільше "відзначилися" із зазначенням їх "місць бойової слави".

Про це у Facebook повідомив глава облуправління МВС В'ячеслав Аброськін.

"Фейкові героям - фейкові нагороди", а нам - матеріали для формування доказової бази злочинної діяльності терористів "ДНР", - зазначив він.

 
 
 
 

За даними Аброськіна, зокрема йдеться про Олександра Арсененка 1982 року народження.

"Мешканець Сніжного, колишній співробітник Торезького міськвідділу міліції ГУМВС України в Донецькій області, кличка "Арсен". У незаконних збройних формуваннях з 11.05.2014 року. Також йдеться про Сергія Бессарабова, 1969 року народження - житель Сніжного, кличка "Сивий". У незаконних збройних формуваннях з 15.06.2014 року", - зазначив Аброськін.

Згадується у "нагородних листах" і Анна Бондаренко 1985 року народження, мешканка Сніжного, кличка "Прага", в незаконних збройних формуваннях з 01.06.2014.

"Євген Камашев 1982 року, житель Сніжного, кличка "Мисливець". У незаконних збройних формуваннях з 01.06.2014 .... Їх "геройствам" немає терміну давності, документуємо, а закон і час все розставить на свої місця", - зазначив Аброськін.

"Фейковым героям - фейковые награды", а нам материалы для формирования доказательной базы преступной деятельности террор...

Posted by Вячеслав Аброськин on 4 октября 2015 г.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування