Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков розповів про поліцейський "сюрприз" у Борисполі і нові набори

Неділя, 4 жовтня 2015, 22:27

Наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію у аеропорту "Бориспіль" та на трасі "Київ – Бориспіль".

Про це 4 жовтня у своєму блозі на Українській правді повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"З раніше не анонсованого: наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію в аеропорту Бориспіль і по трасі "Київ-Бориспіль". Крім того почнеться набір до поліцейського патруля у Борисполі і прилеглому районі", - зазначив він. Аваков зазначив, що це перший район в Україні, де повністю почнеться зміна всього функціоналу міліції на нові поліцейські стандарти.

Також Аваков нагадав, що 9 жовтня починає працювати поліцейський патруль по трасі Київ-Житомир, де він повністю замінить ДАІ на цій ділянці дороги.

Говорячи про принципи функціонування райвідділів міліції та порядок їх переходу до нової якості сучасних поліцейських дільниць, а також про кіберполіцію, Аваков зазначив, що інформація буде оприлюднена найближчими днями. 

Разом з тим глава МВС нагадав, що 6 жовтня розпочнеться набір до нових поліцейських патрулів у Рівному, 10 жовтня - у Запоріжжі, 14 - у Тернополі, 22 - у Кіровограді, 29 - у Сєвєродонецьку-Лисичанську-Рубіжному, 5 листопада - у Маріуполі, 7 листопада - у Сумах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування