Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Льовочкіна розказала чим займалась коханка Януковича на посаді помічника нардепа

Вівторок, 10 листопада 2015, 00:00

Депутатка фракції "Опозиційний блок" Юлія Льовочкіна, сестра Сергія Льовочкіна, розказала за які таланти коханка Віктора Януковича Любов Полежай отримала посаду помічника-консультанта народного депутата.

Про це йдеться в сюжеті Громадського телебачення "Дорогі депутати".

На запитання журналістки Льовочкіна відповіла, що Полєжай була дуже спокійним, нормальним співробітником і займалась зв'язком депутата з офісом "Партії регіонів".

"Через якийсь час після того як вона була у мене помічницею - вона стала близька до колишнього Президента", - додала Льовочкіна.

Попросили Юлію Льовочкіну згадати таланти, за які вона взяла собі у помічники на державну службу коханку Віктора Янукови...

Posted by Tanya Kozyreva on 9 листопада 2015 р.

Між тим, нині триває кримінальне провадження про використання службових повноважень для зарахування помічниками депутатів-регіоналів коханки Януковича та її рідної сестри Надії Марінцевої. За три роки "плідної роботи" Полєжай отримала 82 тисячі гривень з державного бюджету.

Як випливає із відповіді прокуратури міста Києва на депутатський запит нардепа Сергія Лещенка, у рамках розслідування Львочкіна отримала вже 7 повісток про виклик на допит, але жодного разу на допит не з’явилася, не повідомивши про причини неявки.

Крім цього, ігнорує повістки на допити і колишня депутатка від "Партії регіонів" Юлія Ковалевська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...