Картка нардепа Розенблата голосувала в Раді, а сам він був у Житомирі

Четвер, 12 листопада 2015, 17:36

Картка народного депутата від БПП Борислава Розенблата голосувала в четвер у першій половині дня у Верховній Раді, натомість сам депутат був у Житомирі.

Про це повідомляють активісти "Чесно".

Так, Розенблат був присутнім на сесії облради 12 листопада 2015 року, яка обрала головою облради представницю партії "Батьківщина" Анжеліку Лабунську.

Він активно коментував результати голосування у житомирських ЗМІ. 

Як повідомили "Українській правді" житомирські журналісти, Розенблат був присутнім на сесії облради до 13:20. Після обрання голови облради він залишив сесію. 

 Розенблат на сесії Житомирської облради, а в той час його картка "голосуєу у парламенті. Фото zhitomir.info

Водночас, на сайті Верховної Ради вказано, що картка Розенблата голосувала в парламенті за антидискримінаційну поправку об 11:41.

Сам же Розенблат у коментарі "Українській правді" заявив, що справді був у Житомирі, але його картка була з ним.

"Я не знаю, як моя картка проголосувала, бо вона знаходиться зі мною. Після перерви я приїхав на робоче місце і голосував", - заявив народний обранець.

Він не зміг пояснити, яким чином його голос зараховано при голосуванні за скандальну антидискримінаційну поправку (законопроект № 3442).

"Такого не може бути. Зараз я йду розбиратися: до операторів, до айтішників", - сказав він.

На уточнююче запитання, чи буде він звертатися до голови Верховної Ради та правоохоронних органів із заявою про незаконне використання його картки або помилкове зарахування голосу, Розенблат заявив: "Я депутат першого скликання (обраний народним депутатом вперше – УП), мені треба дізнатися ті правила".  

 Картка Розенблата голосувала об 11:41, коли сам він був у Житомирі. Для збільшення натисніть на зображення. Скріншот із сайту Ради 
 Голос Розенблата зараховано. Скріншот із сайту Ради 

Залишається питання, хто кнопкодавив у Раді карткою Розенблата.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування