Льовочкін вважає "атакою" заяву щодо зловживань Бойка

Четвер, 12 листопада 2015, 17:29

Депутат "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін спростовує звинувачення депутата "БПП" Сергія Лещенка щодо зловживань Юрія Бойка за часів його роботи в уряді Миколи Азарова.

Про це він заявив журналістам у Верховній Раді в четвер.

"Опозиційний блок" зараз - друга за рейтингами політична сила в країні. У лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка другий рейтинг у країні. І те, що сьогодні відбувається атака на Бойка та на "Опозиційний блок", на наших представників у регіонах, свідчить лише про одне, що "Опозиційний блок" - це єдина політична сила, і що влада боїться "Опозиційного блоку", - сказав Льовочкін.

"Я розцінюю всі нападки, які сталися сьогодні, і відбувалися раніше, виключно під цим кутом - це атака на реальну опозиційну силу", - додав він.

Раніше в четвер народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко звинуватив генпрокурора Віктора Шокіна в тому, що останній заблокував направлення до парламенту подання про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата, лідера фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка за махінації зі скрапленим газом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування