Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Оприлюднено відео, як бойовики гатять реактивними снарядами

Субота, 14 листопада 2015, 21:19

В ніч на 14 листопада терористи вели вогонь реактивними снарядами з боку н.п. Старомихайлівка, що перебуває під контролем російсько-терористичних військ, у напрямку Красногорівки. 

Відео обстрілу оприлюднили у штабі АТО.

За даними штабу, на відео о 2.38 13 листопада системою виявлення вогню "СОВА" зафіксовано три постріли з боку Старомихайлівки. 

ВНОЧІ ТЕРОРИСТИ ВЕЛИ ВОГОНЬ РЕАКТИВНИМИ СНАРЯДАМИ ПО КРАСНОГОРІВЦІ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІНа цьому відео сьогодні вночі, о 2.38 13 листопада 2015 року, системою виявлення вогню "СОВА" Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін зафіксовано три постріли з боку Старомихайлівки. Цей населений пункт знаходиться під контролем російсько-терористичних військ.

Posted by Прес-центр АТО on 14 ноября 2015 г.

За даними прес-центру АТО, 14 листопада бойовики продовжили провокаційні обстріли позицій сил АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Донецькому напрямку.

"Обстрілювали Опитне, Піски, Новгородське та Авдіївку. На Маріупольському напрямку по Широкиному працював снайпер", - зазначили у штабі. 

Об 11.30 загарбники бойовики вогонь з напрямку Путилівського лісу по позиціях сил АТО в районі Авдіївки зі 120-міліметрових мінометів. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування