Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві на члена ДВК наїхала машина

Неділя, 15 листопада 2015, 08:05

В суботу ввечері у Миколаєві на пр. Леніна машина наїхала на голову однієї з ДВК Заводського району.

Його доставили в лікарню з пошкодженнями середньої важкості, життю постраждалого нічого не загрожує.

Про це заступник начальника Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Валерій Коба повідомляє у Facbeook

"У ДВК є заступник (голови комісії) і кворум, виборчий процес не під загрозою. Жодної політики, просто ДТП", - наголошує Коба. .

Довожу до сведения общественности, чтобы не было всяких инсинуаций. Вчера вечером в Заводском районе на пр. Ленина по пр...

Posted by Valery Koba on Saturday, November 14, 2015

Раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія за день до дня голосування, 13 листоопада, замінила голову Миколаївської міської виборчої комісії. 

Замість Дмитра Жовнерика від партії "Наш Край" головою міської ТВК стала Дар’я Овчиннікова, яка до цього була секретарем обласної комісії від партії "УДАР".

У суботу на засіданні Овчиннікова прийняла присягу члена міської комісії, їй було передано печатку.

Один із членів комісії Валерій Дементьєв від партії БПП "Солідарність" запитав, чим не влаштовував колишній голова Дмитро Жовнерик – однак Овчиннікова заявила, що це питання не має відношення до порядку денного. Після цього Дементьев демонстративно покинув залу засідань.

Разом з тим, секретарем обласної ТВК став Руслан Ліньов, який на позачергових виборах у 2014 році представляв Петра Порошенка, повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

За результатами першого туру виборів у Миколаєві за крісло голови міста змагаються Ігор Дятлов від "Опозиційного блоку" і Олександр Сенкевич від "Самопомочі".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування