Філатов: Охендовський збирається зірвати вибори в Дніпропетровську

Неділя, 15 листопада 2015, 21:07

Кандидат в мери Дніпропетровська Борис Філатов стверджує, що глава ЦВК Михайло Охендовський має намір на засіданні ЦВК анулювати повноваження міського виборчкому Дніпропетровська.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Прямо зараз Охендовський збирає ЦВК, щоб анулювати повноваження міської ТВК і зірвати вибори в Дніпропетровську", – запевнив він.

У зв'язку з цим Філатов звернувся до політиків і ЗМІ з проханням висловити чітку позицію щодо захисту волевиявлення жителів міста Дніпропетровська".

Пожалуйста, повремените с поздравлениями.Прямо сейчас Охендовский собирает ЦИК, чтобы аннулировать полномочия городско...

Posted by Borys Filatov on Sunday, November 15, 2015

У свою чергу прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко підтвердив УП, що в неділю ввечері планується засідання комісії, однак не став коментувати заяву Філатова про нібито намір анулювати повноваження дніпропетровського міськвиборчкому.

Як відомо, раніше кілька екзит-полів заявили про перемогу Філатова на виборах мера Дніпропетровська. У свою чергу представник "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін заявив, що, за даними екзит-полу "Опоблоку", перемогу здобув представник партії Олександр Вілкул.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування