Нардеп: За фактами фальсифікацій в Кривому Розі відкрито кримінальне провадження

Вівторок, 17 листопада 2015, 00:34

За допомогою народних депутатів від "Народного фронту" Андрія Левуса та Сергія Висоцького зареєстровано заяву і відкрито кримінальне провадження за фактами фальсифікацій на виборах в Кривому Розі.

Про це в блозі "Української правди" повідомив народний депутат від партії "УДАР" Єгор Фірсов.

"За допомогою народних депутатів Левуса і Висоцького, вже зареєстровано заяву і відкрито кримінальне провадження за фактами фальсифікацій на дільницях у Кривому Розі. Будемо боротися", - написав він.

За словами Фірсова, деякі члени ТВК продали свої квоти.

У зв'язку з цим нардеп запропонував усім демократичним силам зробити заміни своїх представників у складі Криворізької ТВК, а ЦВК в найкоротші терміни розглянути ці заміни та затвердити їх.

Також він вважає, що ТВК має зібратися вранці 17 листопада (збори заплановані на 18:00), щоб переглянути своє рішення і розглянути скарги штабу Мілобога.

Фірсов також заявив, що о 12.00 під будівлею ТВК почнуть збиратися патріоти, на 18.00 призначено мітинг. На його думку, на мітинг повинні прийти як мінімум половина тих, хто проголосував за Мілобога, а це близько 45 тис. жителів Кривого Рогу.

Нагадаємо, Згідно з інформацією ЦВК, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі. Всі скарги політичної сили міська комісія вирішила розглядати у вівторок о 18-й годині. Таким чином на оскарження результатів виборів у суді кандидату від "Самопомочі" залишиться не більше 6 годин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...