Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТВК почала розгляд скарг на результати виборів у Кривому Розі

Вівторок, 17 листопада 2015, 22:49

Міська виборча комісія Кривого Рогу почала розглядати скарги на результати виборів від кандидата в мери міста від "Самомопомочі" Юрія Милобога.

Про це повідомляє Громадське ТБ. Дніпро.

У вівторок ввечері під будівлею, де розташована ТВК, почався мітинг проти визнання переможцем виборів чинного мера Кривого Рогу Юрія Вілкула.

Акція протесту виникла після того, як ТВК не розпочала, як планувалося, о 18:00 розглядати скарги від представника "Самопомочі".

Комісія планувала затягнути процес до опівночі, бо тоді сплинув би термін розгляду будь-яких скарг.

У такому випадку на ранок мало б бути скликане засідання, де Вілкула б оголосити міським головою. Оскаржувати таке рішення довелося б лише через Верховний суд.

Як відомо, міський виборчком поспішно вранці в понеділок оголосив переможцем чинного мера Юрія Вілкула.

При цьому його опонент - представник "Самопомочі" Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі. Всі скарги політичної сили міська комісія вирішила розглядати у вівторок о 18-й годині.

Таким чином на оскарження результатів виборів у суді у представників "Самопомочі" залишалося не більше 6 годин.

Попри це, на сайті ЦВК вже з'явилася інформація про перемогу на виборах у Кривому Розі  чинного мера міста, кандидата "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Згідно з інформацією, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування