Саакашвілі вимагає від Яценюка приборкати апетити Мартиненка

П'ятниця, 20 листопада 2015, 17:01

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі вимагає від прем'єра Арсенія Яценюка "приборкати апетити" свого соратника Миколи Мартиненка.

Про це він заявив на брифінгу у п'ятницю.

За його словами, контракт на поставку газу на Одеський припортовий завод дуже сумнівний, а "такі контракти заборонені в багатьох країнах світу".

Я закликаю прем'єр-міністра приборкати неприборканий апетит "любих друзів". А конкретно, своєї правої руки депутата Март...

Posted by Mikheil Saakashvili on 20 листопад 2015 р.

"Якась австрійська прокладка, це навіть не компанія (підписала угоду – ред.). Так пан Мартиненко звик працювати з "Енергоатомом" та іншими компаніями. Це класична аферистична фірма. У неї сайт з'явився кілька днів тому, а директор – 29-річна особа з Полтави. Раптом десь взяла стільки газу і хоче забрати звідси (з ОПЗ) стільки грошей", - обурився Саакашвілі.

У своєму дописі на Facebook Саакашвілі закликав прем'єра Яценюка "приборкати неприборканий апетит "любих друзів".

"А конкретно, своєї правої руки депутата Мартиненка. Я вимагаю від пана Яценюка негайно відмінити грабіжницький контракт із закупівлі газу Одеським припортовим заводом, щоб через фірму-прокладку не утекло з бюджету до кишень політиків 90 мільйонів доларів", - заявив губернатор.

Як відомо, прокуратура Швейцарії підтвердила інформацію про наявність кримінального розслідування у справі про хабарництво щодо нардепа від "Народного фронту" Мартиненка.

У той же час сам Мартиненко заявляє, що правоохоронні органи жодної країни, включаючи Швейцарію, не висували йому обвинувачення або підозри і не викликали на допит.

Мартиненко є найближчим соратником прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News