ГПУ допитала Парасюка

Четвер, 26 листопада 2015, 13:07

Генеральна прокуратура допитала депутата Верховної Ради Володимира Парасюка (позафракційний).

Близько 13:00 він разом зі своїм адвокатом Ігорем Черезовим вийшов з будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури в Києві, повідомляють Українські новини.

"На всі питання слідчого Володимир відповів", - заявив адвокат.

За його словами, Парасюк на даний момент у всіх  кримінальних виробництвах фігурує як свідок.

Сам Парасюк сказав "Українській правді", що Генпрокуратура має намір ще раз допитати його і його помічників 27 листопада.

Володимир Парасюк перечитує свої свідчення, дані ним на допиті в Генеральній прокуратурі. Перед тим як підписати протокол.Нікто не ховається і Володимир відповів на всі питання.

Сам Парасюк повідомив, що його допитували у одній справі. "Викликали сьогодні на допит, сказали, що по 4 справах, допитували по одній. Питали по питаннях, що я нібито викрав якусь людину - у Львівській області правцівника СБУ", - сказав він.

"У мене є чотири справи - дві справи стосовно суду Корбана, що я тиснув на суд, вдарив прокурора на суді, потім, що викрав людину і цей інцидент, що стався на комітеті. Але я дізнався, що є справа, якої я не знаю. Зайшов прокурор і проговорився, що до мене прийде повістка", - сказав Парасюк.

Він вважає, що до ВР можуть внести подання на його затримання. 

"Загрожує це поданням (на зняття недоторканості). Сьогодні зранку мені подзвонили колеги, сказали, що сьогодні має бути подання у ВР, тобто після того, як дам покази. Дзвонили колеги депутати, яких я не можу назвати, але очевидно хотіли налякати", - сказав Парасюк.

Володимир Парасюк перечитывает свои показания, данные им на допросе в Генеральной прокуратуре. Перед тем как подписать протокол.Никто не прячется и Владимир ответил на все вопросы.

Posted by Igor Cherezov on Thursday, November 26, 2015

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура вважає, що повідомлення про підозру депутату Парасюку у нанесенні тілесних ушкоджень заступнику начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василю Пісному залежить від медичного висновку за нанесеними йому травмами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування