ЦВК змінила склад "бунтівників" у ТВК в Маріуполі

Субота, 28 листопада 2015, 19:39

Центральна виборча комісія достроково припинила повноваження деяких членів Маріупольської міської виборчої комісії.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Центрвиборчкому, яке відбулося  28 листопада під головуванням глави ЦВК Михайла Охендовського.

"Достроково припинено повноваження наступних членів Маріупольської міської виборчої комісії: Кучеренка І.П., Гаврилова Д.С., Іщенко Є.П. Замість них до складу вказаної комісії включено Набережних Б.О. (призначено заступником голови Маріупольської МВК), Агєєва В.П. та Журавльову І.В", - йдеться у повідомленні ЦВК. 

Як відомо, раніше під час засідання ТВК у Маріуполі Денис Гаврилов запропонував проголосувати за визнання дій ЦВК щодо роздачі бюлетенів тервиборчкомам незаконним.

ТВК не змогла затвердити порядок денний, оскільки до нього пропонувалося внести низку питань, які явно не мали стосунку до компетенції ТВК. Більшістю голосів порядок денний не був затверджений і засідання було закрито. 

Координатор кампанії громадського спостереження за місцевими виборами ГМ ОПОРА у Донецькій області Сергій Ткаченко зазначив, що на даному засіданні ТВК мала розглядати "технічні питання" і на процес виборів це ніяк не вплине.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування