У Порошенка перепросили в тих, хто не потрапив на заходи пам'яті Голодомору

Неділя, 29 листопада 2015, 16:59

Заступник глави Адміністрації президента Ростислав Павленко попросив вибачення у людей, які 28 листопада не змогли потрапити до Меморіалу жертв голодоморів під час заходів, у яких брало участь керівництво держави.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у неділю.

"Вiд iменi Opганiзацiйного комiтету з ушанування пам'ятi жертв Голодомору прошу вибачення у всiх, хто через прикрi непорозумiння, недбальство чи нiчим не виправдану грубicть окремих спiвробiтникiв не змiг потрапити на молебень та iншi заходи бiля Меморiaлу пам'ятi, або зазнав з тим невиправданих труднощiв", - зазначив Павленко. 
Він запевнив, що "з цих ексцесiв зробленi висновки- i зараз робляться кроки, щоб таке було неможливе в майбутньому".

Павленко зокрема перепросив у вдови одного з провідних дослідників голодоморів в Україні Джеймса Мейса Наталі Дзюбенко-Мейс, яку не пропустила охорона:

"Менi, як колишньому студенту пана Джеймса, особливо недобре шукати пояснень тому, що сталося. Скажу лише, що Вас було запрошено. А чому сталась така несправедливiсть- з'ясовуемо. З наслiдками. Друзям i колегам - Володимиру Вятровичу, Вахтангу Кiпiaнi, Максиму Стрici та багатьом iншим дякую за допомогу у припиненнi ексцесiв учора й звернення уваги сьогоднi", - зазначив чиновник.

Як відомо, в соцмережах широко висловлювали невдоволення громадяни, які не змогли поспостерігати за офіційною частиною вшанування пам’яті жертв голодоморів у Києві через посилені заходи безпеки. 

Роковини голодомору...

Posted by Журавель Юрій Zhuravel Yuriy on 28 листопад 2015 р.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...