Азаров думає, що людей на Грушевського застрелили провокатори

Четвер, 23 січня 2014, 02:12

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що людей на вулиці Грушевського застрелили провокатори.

Про це він сказав в інтерв'ю BBC.

"Треба розбиратися (хто застрелив). По-перше, я вже сказав, що міліція не мала вогнепальної зброї на вулиці Грушевського, тобто вони не могли застосувати цю зброю", - сказав чиновник.

Реклама:

"По-друге, експертиза і розтин цих людей показав, що постріли були зроблені зверху – це, підкреслюю, попередні дані. Тобто з даху будівель. Міліція не знаходилася на дахах будівель, це елементарно перевірити, тому що всі вони були знизу", - продовжив Азаров.

"І хто це був? Скоріш за все, можна припустити, що це були провокатори. Можливо, з числа цих екстремістських організацій, для яких потрібен був привід для чергового загострення ситуації", - додав він.

Активісти у середу продемонстрували патрон, який знайшли на території, де стоїть кордон силовиків
Активісти у середу продемонстрували патрон, який знайшли на території, де стоїть кордон силовиків

Як відомо, в Києві з 19 січня продовжується протистояння між міліцією та демонстрантами, приводом для якого стала відмова влади виконувати вимоги протестувальників та прийняття 16 січня законів, що суттєво обмежують права й свободи громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Його жертвами стали вже 5 протестувальників з яких четверо, за даними активістів, загинули від вогнепальної зброї.

Також стало відомо, що у Бориспільському районі, куди раніше викрадачі вивезли Ігоря Луценка, виявлено два тіла зі слідами тортур — одне з них належить Юрію Вербицькому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування