Протестувальники звільнять Львівську ОДА

Вівторок, 28 січня 2014, 13:36

Протестувальники, які майже п’ять днів утримували приміщення Львівської облдержадміністрації, збираються звільнити приміщення.

Про це повідомляє ZIK з посиланням на коменданта народної самооборони Львівської ОДА Андрія Соколова.

"Ми отримали лист голови Львівської облради Петра Колодія з проханням звільнити зайняті нами приміщення. Коли власник приміщення, один із координаторів опозиції області, звертається, ми зобов’язані виконати", - вважає він.

Реклама:

"У нас не було мети воювати з опозицією і мети сидіти тут до переможного кінця теж не було. Є звернення Петра Колодія, він взяв на себе відповідальність тепер за це приміщення. А собі якусь роботу іншу знайдемо", – сказав Соколов.

За його словами, 28 січня приміщення ЛОДА буде повністю звільнено.

"Люди трохи незадоволені. Але ми не можемо з опозицією воювати, ми разом боремося з режимом", – заявив Соколов.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, львівський Майдан розходитися не буде і барикади біля будівлі також залишаються.

Він зауважив, що протягом усіх днів блокування ЛОДА, активісти не впускали її працівників на роботу.

"Працівники ЛОДА намагалися потрапити на роботу. Ми їх сьогодні не впускали. Але з моменту, коли ми покинемо приміщення, якщо працівники ЛОДА будуть працювати – всі питання до керівника облради, щоб він мотивував причину цього", – додав комендант.

Як повідомлялося, 23 січня близько двох тисяч львів’ян опівдні прийшли під стіни Львівської облдержадміністрації на акцію в межах загальноукраїнського страйку і захопили будівлю. Загалом мітингувальники контролюють ОДА в 10 регіонах країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування