Розвідка: Підрозділи бойовиків під Донецьком перевели на посилений режим

Понеділок, 30 листопада 2015, 11:45

Начальником штабу другого армійського корпусу бойовиків призначено кадрового російського офіцера.

Про це повідомляє Головне управління розвідки в понеділок.

"У рамках чергової ротації командного складу 1 та 2 АК призначено начальника штабу 2 АК – кадрового російського офіцера", - сказано в повідомленні.

Крім того, за інформацією розвідки, також призначено командира, начальника артилерії та заступника з тилу 9 окремого мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 армійського корпусу бойовиків.

"Триває ротація російських кураторів у 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК", - сказано в повідомленні.

Крім того, у розвідці зазначають, що за останню добу основні зусилля противника були зосереджені в тому числі на посиленні/ротації передових підрозділів на Слов’янському та Волноваському напрямках.

"При цьому, на Слов’янському та Донецькому напрямках підрозділи 1 АК переведені на посилений режим несення служби", - наголосили у розвідці.

Також зазначається, що представникам ОБСЄ повідомили про перебування танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм (САУ) та 122—мм ракетних комплексів "Град", які належать бойовикам. Зброя, за інформацією розвідки, перебуває у районах Стаханов, Алчевськ, Донецьк, Дебальцеве, Докучаєвськ та Молодіжне.

Крім того, розвідка повідомляє, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області продовжується вербування особового складу до Сирії.

"Умовами контракту передбачається щомісячне грошове забезпечення у розмірі 1,4-2 тис. доларів США. Компенсація рідним у разі загибелі складатиме 14 тис. доларів США. Особливістю контракту є відсутність зобов’язання щодо повернення тіла", - додали у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування