Футбольні фани блокували "Арену-Львів" і закидали каси яйцями

Середа, 4 листопада 2015, 15:22

Футбольні вболівальники у вівторок і середу перекривали дорогу, яка веде до "Арени Львів" і також закидали каси стадіону яйцями.

Про це у середу інформує Zaxid.net.

Таким чином фани протестували проти схеми продажу квитків на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна – Словенія.

"Приблизно о 12:00 футбольні вболівальники, які вже три доби не можуть придбати квитки на матч Україна-Словенія перекрили вул. Стрийську, поблизу будинку №75", – повідомляли очевидці у соцмережах.

Уболівальники ходили через пішохідний перехід, не пропускаючи автомобілі. На дорозі утворився чималий корок. На місце викликали працівників поліції.

За словами речниці патрульної поліції Львова Катерини Рибій, патрульні разом із деякими фанатами поїхали до комерційного директора стадіону. Він повідомив, що каса "Арени Львів" не працює через те, що всі 6,5 тисячі квитків, які надійшли для реалізації "оффлайн", уже розкупили.

Комерційному директору не вдалося переконати вболівальників, що квитків у касі вже немає і вони знову пішли перекривати дорогу.

Пізніше працівникам поліції все ж вдалося вмовити фанатів розблокувати рух на дорозі.

Як повідомлялося, Федерація Футболу України виділила стадіону "Арена Львів" під реалізацію близько 6500 тисячі квитків. Вся ця квота була реалізована через каси стадіону протягом двох днів.

Деякі фанати стояли у багатогодинних чергах за квитками, а дехто навіть ночував біля кас.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування