Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Азаров досі є членом-кореспондентом НАН України

Субота, 7 листопада 2015, 23:52

Колишній прем'єр-міністр України Микола Янович Азаров досі є членом-кореспондентом НАН України за спеціальністю "гірнича геофізика".

Про це пише кандидат юридичних наук Сергій Дрьомов посилаючись на відповідь, отриману від НАН України та на інформацію з офіційного сайту НАНУ передає DT.UA.

"Якими саме визначними здобутками збагатив вітчизняну (а може, й світову) науку колишній прем'єр-міністр України Азаров? На чому ґрунтувалося рішення про його обрання членом-кореспондентом НАН України, і скільки ще триватиме це неподобство? " - задає Дрьомов риторичні питання.

Крім того, за словами автора, досі триває досудове розслідування у справі у кримінальному провадженні за фактом вчинення службовими особами Пенсійного фонду України розтрати бюджетних коштів шляхом виплати пенсій екс-президенту України Януковичу та екс-прем'єр-міністру України Азарову за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

У відповідь на черговий запит з питанням, чи складено повідомлення про підозру у вчиненні службовими особами Пенсійного фонду України розтрати бюджетних коштів шляхом здійснення виплат пенсій Януковичу і Азарову, автор отримав відповідь від МВС України, в якій сказано, що "в наданні запитуваної інформації відмовлено, оскільки повідомлення про підозру є процесуальним документом у кримінальному провадженні і становить таємницю досудового розслідування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...