Кандидат у мери Павлограда від "Укропа" потрапив у ДТП

Неділя, 8 листопада 2015, 10:40

Вранці 8 листопада на трасі Павлоград-Дніпропетровськ біля с. Булахівка 26-річний Євген Терехов - кандидат у мери Павлограда від партії "Укроп" на Porshe Cayene потрапив у ДТП.

Як повідомляє місцеве видання 5632.com.ua, на ділянці, де дорога звужується, Терехов на швидкості близько 200 км/год врізався в фуру "АТБ".

"Постраждав не сильно, госпіталізований до міськлікарні №4. Від експертизи на алкогольне сп'яніння Титановий Джексон навідріз відмовився", - зазначає ЗМІ.

Наскільки постраждали пасажири вантажівки, в яку врізався "Porshe", не повідомляється.

У свою чергу видання Павлоград.dp.ua  повідомляє, що в даний час Терехов перебуває у реанімаційному відділенні, його стан - середньої тяжкості.

Як повідомив довірена особа кандидата в мери, начальник штабу "Укроп" у Павлограді Едуард Станько, у Терехова - забій шийного відділу хребта, є рана на голові.

Станько повідомив, що він не знає, чи проводилася експертиза на наявність алкоголю.

"Очевидці ДТП стверджують, що правоохоронців не пускали додивлятися машину, так як в ній знаходилася велика сума грошей в доларах. За непідтвердженою інформацією на місце події під'їхав чоловік і забрав пакети з валютою", - повідомляє ЗМІ.

 

Як відомо, Євген Терехов був кулеметником 20-го батальйону тероборони "Дніпро" (20-го окремого мотопіхотного батальйону 93 ОМБ). Народився у Павлограді, працював на шахті підземним електрослюсарем. Під  час служби у зоні АТО отримав поранення, проходив реабілітацію, дозволу повернутися на передову не отримав.

За його свідченням, після цього опікувався соціально-правовим захистом бійців АТО у  "Фонді Оборони Країни", який пов'язаний із соратником Коломойського, кандидатом у мери Києва Геннадієм Корбаном, затриманим у ході спецоперації СБУ

У першому турі виборів мера Павлограда переміг представник Оппоблока Анатолій Вершина, Терехов посів друге місце. 

Центрвиборчком ухвалив рішення скасувати другий тур виборів мера у Павлограді, однак Київський апеляційний адмінсуд скасував це рішення. ВАСУ відмовив у задоволенні апеляційної скарги ЦВК, тож другий тур виборів у Павлограді відбудеться.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...