Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РФ заперечують підтасовування виграшу Росією права на ЧС-2018

Понеділок, 9 листопада 2015, 02:25

Міністр спорту РФ Віталій Мутко сказав, що Росія отримала право проведення Чемпіонату світу з футболу в 2018 році в результаті чесного голосування.

Про це повідомляє "ТАСС".

"Росія чесно отримала право прийняти чемпіонат світу 2018 року, а прагнення Футбольної асоціації Англії поставити це під сумнів говорить про її зарозумілість, яка і завадила перемогти на виборах країни-господарки турніру", - заявив він.

"Вони могли звернутися безпосередньо до нас, ми ж усі є членами однієї великої родини. Але тому за них ніхто і не проголосував, що вважають себе вище за інших... Якби там щось було, то повірте мені, нас би вже давно... Але нічого, крім демагогії і міркувань, немає. Я був членом виконкому, і ніяких домовленостей не було: ми сиділи і до того, як розкрили конверт, не знали підсумків голосування", - додав Мутко.

Раніше FA попросила FIFA пояснити слова Блаттера про попередню домовленість провести Чемпіонат світу 2018 року в Росії. В інтерв'ю Financical Times він заявив, що вибір країн, які проведуть чемпіонати світу з футболу в 2018 і в 2022 роках (Росія і США), був заздалегідь обумовлений між керівниками організації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування