У Раді зареєстрували три постанови про розслідування бійки Тетерука і Кужель

Понеділок, 9 листопада 2015, 10:53

Депутати від "Народного фронту" зареєстрували постанову про розслідування бійки між депутатами від НФ Андрієм Тетеруком та "Батьківщини" Олександрою Кужель.

Про це у понеділок під час погоджувальної ради парламенту повідомив лідер фракції "Народного фронту" Максим Бурбак.

"Зараз багато точиться розмов у пресі і не завжди ЗМІ розповідають про всі події об'єктивно. Тому маємо раз і назавжди з'ясувати обставини цього інциденту і поставити крапу з цією історією і історією рукоприкладства у парламенті взагалі", – заявив він.

Показово, що у назві постанови описується конфлікт Тетерука не з Кужель, а з депутатами від "Батьківщини" Сергієм Власенком і Вадимом Івченком, які після інциденту з Кужель накинулися на Тетерука.

Після Бурбака виступила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка обурилася, що "залежні від влади телеканали" покладають відповідальність за бійку на Кужель, а не на Тетерука.

"Вона (Кужель) лежить зі струсом мозку і з дуже глибокою психологічною травмою зараз знаходиться в лікарні", – запевнила Тимошенко.

На її думку, Тетерук, будучи членом "Народного фронту", "покритий урядом".

Тимошенко також розповіла про ще дві зареєстровані з цього приводу постанови – про звернення до Тетерука з проханням добровільно скласти мандат та про розслідування цього інциденту.

Як відомо, у ВР сталася сутичка між Олександрою Кужель і депутатом з "Народного фронту" Андрієм Тетеруком.

За словами свідків події, коли всі виходили з кабінету Гройсмана, зав'язалася суперечка між Кужель та Тетеруком. У відповідь на образи Тетерук нібито назвав Кужель "старою дурепою", за що та почала бити його сумкою, а він, відбиваючись, вдарив її пляшкою по голові.

Гройсман заявив, що має відбутися розслідування інциденту, за результатами якого ВР має приймати рішення. У мережу також виклали відео, на якому видно перебіг сутички.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування