Апеляційний суд не відпустив під заставу обвинувачених в "справі 2 травня" в Одесі

Вівторок, 1 грудня 2015, 02:02

Апеляційний суд Одеси призупинив постанову Малиновського суду про звільнення під заставу обвинувачених у подіях, які відбулися 2 травня 2014 року.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Наголошується, що проукраїнські активісти кілька годин блокували одне з приміщень суду, щоб суд прийняв апеляцію до розгляду.

За попередніми даними, по суті апеляція буде розглянута в четвер.

При цьому голова Апеляційного суду Одеської області Григорій Колесніков в ході спілкування з активістами повідомив, що закони України не передбачають оскарження постанов про запобіжний захід, прийнятих в ході судового слідства колегією суддів.

Крім того, активісти з ранку блокували будівлю Одеського СІЗО, де містяться обвинувачені, щоб ніхто з них не міг його покинути.

Як повідомлялося, Малиновський суд Одеси 27 листопада призначив залоги обвинуваченим, що містяться під вартою, у одному з кримінальних виробництв у справі про події 2 травня 2014 року.

2 травня 2014 року в Одесі в ході масових заворушень за участю проукраїнських і проросійських активістів загинуло 48 чоловік і більше 200 були поранені. Більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані і навмисне сплановані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...