Київрада обрала секретаря

Вівторок, 1 грудня 2015, 15:35

Секретарем Київської міської ради 8 скликання обрано 32-річного Володимира Прокопіва, який у минулому скликанні очолював постійну комісію з питань містобудування, архітектури та використання землі.

За його кандидатуру віддали голоси 80 депутатів.

13 депутатів висловились "проти", 20 утримались. 

За словами мера Києва Віталія Кличка, Прокопів довів свої професійні здібності під час роботи попереднього скликання Київради.

"Він завжди знаходив компроміс під час вирішення різних проблем. І я сподіваюся, що і в подальшому він працюватиме не лише на користь Київради, а і на користь киян", - сказав міський голова.

Прокопів подякував киянам, що його обрали, та меру Києва, який виніс його кандидатуру на голосування, за довіру.

"Готовий зробити все можливе і трохи більше, щоб цю довіру виправдати", - сказав Прокопів.

 Фото зі сторінки Прокопіва у facebook

Після голосування, що тривало майже 2 години, Прокопів подякував депутатам за довіру."Ми маємо одне завдання – зробити з Києва європейську країну. Я не служу президенту чи меру, я служу виключно громаді міста", - сказав Прокопів.

"Це для мене – це не ще один щабель у кар’єрі, а велика відповідальність. Я зроблю усе, щоб наші 5 фракцій у Київраді стали єдиною командою", - сказав новообраний секретар.

Він також закликав депутатів сформувати постійні комісій Київради на засіданні міськради 1 грудня, а також терміново зібратися бюджетній комісії, щоб розглянути проект бюджету столиці на наступний рік.  

Українська правда. Київ  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування