Вибори мера Кривого Рогу хочуть призначити на 27 березня

Четвер, 10 грудня 2015, 10:34
Вибори мера Кривого Рогу хочуть призначити на 27 березня

У парламенті вже підготували законопроект про призначення позачергових виборів у Кривому Розі на 27 березня.

Про це повідомляє "Самопоміч".

Законопроект підготували голова ТСК по Кривому Рогу, народний депутат Леонід Ємець, народні депутати Єгор Соболєв, Олег Березюк.

Вони пропонують припинити повноваження Юрія Вілкула на посаді мера Кривого Рогу та призначити позачергові вибори міського голови на 27 березня 2016 року. 

Як зазначив Народний депутат Ігор Луценко, є підстави сподіватися, що цей законопроект  буде прийнято вже у четвер, 10 грудня. "Зараз практично готовий проект закону про призначення позачергових виборів, котрий (є всі підстави сподіватися) буде проголосовано сьогодні", - написав у Facebook Ігор Луценко.

"Поки в документі (проекті закону - ред.) бракує підпису Юрія Луценка та Олега Ляшка. В принципі домовленість є", - зазначив депутат з фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький.

Він пояснив, що під цим законопроектом мають стояти підписи голів фракцій.

"Є домовленість, що вибори проводимо 27 березня, це узгоджена позиція. Я думаю, що підписи будуть, але чи будуть голоси в залі - я не знаю", - додав він.

За словами нардепа, домовленість про нові вибори в Кривому Розі існують між фракціями коаліції та Радикальною партією.

Депутат з БПП Валерій Пацкан також підтвердив інформацію про домовленість коаліції щодо проведення виборів в Кривому Розі 27 березня.

Як повідомлялося, тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради з перевірки порушень на виборах мера Кривого Рогу 15 листопада ухвалила рішення запропонувати парламенту призначити позачергові вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування