Порошенко: Коаліція у нас непроста, але більш-менш єдина

Субота, 12 грудня 2015, 17:48

Збереження коаліції у нинішньому складі - "визначальний чинник для ухвалення рішень, у тому числі і кадрових, єдність - запорука успіху для впровадження реформ". 

Про це президент Петро Порошенко заявив на форумі депутатів місцевих рад партії "БПП", який проходить 12 грудня у Києві. 

"Нашій депутатській когорті у ВР нелегко, це правда, і коаліція у нас не проста. Коли ще у питаннях стратегії, бо йдеться про європейську інтеграцію - більш-менш єдина, коли доходить до тактики - сперечаються через кожну кому", - зазначив Порошенко. 

При цьому він запевнив, що "дискусія у багатьох випадках обертається позитивом для якості законів".

"Ця коаліція так чи інакше спроможна ухвалювати рішення, на які не були здатні попередні скликання ВР", - додав Порошенко. 

Позитивною ознакою якості роботи фракції БПП і коаліції у ВР він зазначив низький рівень корупційних ризиків у прийнятих законах, за оцінкою експертів. 

"Збереження цієї коаліції як основної політичної конструкції для впровадження реформ і утримання політичної стабільності - визначальний чинник для ухвалення рішень, у тому числі і кадрових. "Солідарність", "Народний фронт", "Батьківщина", "Самопоміч" - це і є сьогоднішня влада, і ми несемо спільну відповідальність, наша єдність - запорука успіху реформ", - заявив Порошенко. 

Він додав, що робитиме усе від нього залежне, щоб зміцнювати коаліцію.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування