Соболєв: На Віче у Кривому Розі хочуть організувати кровопролиття

Неділя, 13 грудня 2015, 11:52

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв заявив, що у Кривому Розі під час Віча "бандитам пропонують організувати кровопролиття".

Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Криворізькі бандити передали нам інформацію. ... Їм пропонують організувати на Віче Кривого Рогу кровопролиття. Вони стверджують, що участь в цьому брати не будуть, але просять бути готовими", - зазначив він. 

"Як народний депутат, звертаюся до міністра внутрішніх справ та голови СБУ з вимогою забезпечити спокій на мирному зібранні криворожан, яке почнеться о 12:00 біля козака Рога. Всі попередні наші віче були мирними і конструктивними. Під час зайняття мерії, організації там Громадської варти та центру народовладдя все робилося спокійно і організовано", - наголосив Соболєв.

Він додав: "Ми не будемо робити Криворізьку республіку. Фальсифікації у Кривому Розі будуть скасовані у Києві, покарання фальсифікаторам разом з корупціонерами та криміналітетом прийде на національному рівні".

Криворізькі бандити передали нам інформацію. Через бізнесменів у Києві дали знати наступне.Їм пропонують організувати ...

Posted by Єгор Соболєв on 12 декабря 2015 г.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News