Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: Скандальний російський полковник тепер керує на Луганщині

Вівторок, 15 грудня 2015, 14:10
Розвідка: Скандальний російський полковник тепер керує на Луганщині

Розвідка встановила, що командиром 2-ої окремої мотострілецької бригади армійського корпусу ОРЛО  полковником Нефьодовим є полковник ЗС РФ Андрій Рузинський.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки, оприлюдненому у вівторок.

"На сьогодні полковник Рузинський за досягнуті високі показники у своїй злочинній діяльності на Сході України розглядається командуванням ЗС РФ на посаду начальника штабу 2 АК", - зазначили у ГУР.

Попереднім місцем служби полковника Рузинського був контингент ЗС РФ на території Вірменії (м.Гюмрі).

"Перебуваючи на посаді командира 102 військової бази ЗС РФ (Гюмрі) Рузинський провокував загострення азербайджано-вірменського конфлікту, заявляв про необхідність силового вирішення Нагірно-Карабаського конфлікту та, зокрема, був особисто причетний до ситуації із розстрілом військовослужбовцями його частини вірменської родини", - зазначили у розвідці.

Водночас джерела  Української правди у розвідці повідомили, що Нефьодов/Рузинський був направлений в Україну в березні 2015 року.

За інформацією співрозмовників УП, саме за його керівництва  у базі в Гюмрі російський військовий Пермяков вбив вірменську родину з 6 осіб, включаючи дітей. Це сталося 12 січня 2015 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування