У суді – вже 3 позови щодо конкурсу в Антикорупційну прокуратуру

Середа, 16 грудня 2015, 16:10

В Окружному адміністративному суді міста Києва оскаржують результати конкурсу з відбору членів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Загалом до суду подано три позови до Конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі Генпрокуратури, повідомляється на сайті суду.

На 17-ту годину 16 грудня призначено засідання за позовом екс-прокурора Приморського району Одеси Олександра Кузьменка.

Він просить скасувати рішення Конкурсної комісії з відбору кандидатів на заняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі в частині, що стосується відмови йому в допуску до участі у конкурсі, та зобов'язати вищезгадану конкурсну комісію допустити його до конкурсу.

"Окремою вимогою позову є зобов’язання членів конкурсної комісії пройти профілактичний медичний огляд у лікаря-офтальмолога", - сказано в повідомленні.

Прес-служба суду зазначає, що у провадженні Окружного адмінсуду Києва станом на 16 грудня перебуває ще дві справи про оскарження рішень Конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад в Антикорупційній прокуратурі ГПУ.

9 грудня повідомлялося, що працівник Генпрокуратури Микола Стоцький оскаржує ключові рішення конкурсної комісії з відбору голови Антикорупційної прокуратури, суддя Окружного адміністративного суду Києва не задовольнив його клопотання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування