Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков назвав розслідування фонду Навального про синів Чайки замовним

Четвер, 17 грудня 2015, 06:44

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального про бізнес синів генпрокурора Юрія Чайки "швидше за все, безумовно" замовне.

Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "Росія-24", передає "Дождь".

Пєсков повторив свою заяву, зроблену раніше, про те, що в Кремлі вже бачили аналогічний матеріал влітку цього року, "і тоді за авторів цього матеріалу видавали себе зовсім інші люди".

Він зазначив, що розслідування ФБК стосується не самого генпрокурора, а "підприємців" (синів генпрокурора Артема та Ігоря Чайок).

"Якщо це його повнолітні діти, то це повнолітні діти, і вони не представляють для нас ніякого інтересу", - підкреслив він.

Пєсков додав, що фільм "Чайка" Кремлю нецікавий, тому що "ця тема не фігурує в топі порядку денного". На його думку, є більш "гострі" питання, що стосуються економіки, соціальних проблем, зовнішньої політики і "фінансових справ".

"Таке, знаєте, інтернет-бешкетування, де за певну мзду займаються розповсюдженням якоїсь інформації, воно, напевно, є, буде, і не варто на нього звертати багато уваги", - уклав прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, 1 грудня Фонд опублікував масштабне розслідування і фільм про діяльність найближчого оточення генерального прокурора Росії Юрія Чайки.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування