Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновський закликає брати приклад із Авакова і Саакашвілі

Четвер, 17 грудня 2015, 14:24

Лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський закликає українську владу не карати главу МВС Арсена Авакова та голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, а російських чиновників - брати з них приклад.

Про це повідомляється на сайті ЛДПР.

"Хоча Володимир Жириновський не розділяє ні погляди, ні ідеї обох українських чиновників, які ледь не побилися на засіданні Національної ради реформ України, він закликав російських держслужбовців відстоювати позицію з таким же завзяттям", - наголошується в повідомленні ЛДПР.

Жириновський вважає, що так відстоювати свою правоту слід кожному чиновнику.

"Ось так, як вони під час тієї розмови відстоювали свою правоту, повинні відстоювати позицію чиновники у всьому світі: в Євросоюзі, в Росії, так повинна працювати наша Рахункова палата. Ми не поділяємо їх погляди, не виправдовуємо їх політично, але вважаємо, що їх стиль роботи заслуговує того, щоб з нього брати приклад", - заявив Володимир Жириновський.

"Лідер ЛДПР переконаний, що боятися агресивного тону не варто, тому що реальну небезпеку представляють саме "мовчуни" - ті, хто відмовляється виступати і публічно захищати свої погляди", - сказано в повідомленні.

У партії зазначили, що Жириновський телефонував на лінію президента Порошенка і спікера Гройсмана.

Також там зазначили, що "Володимир Жириновський у телефонній розмові підтримав Арсена Авакова і Міхеіла Саакашвілі та запропонував їм приїхати в Москву для обговорення актуальних тем".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в українській владі, Жириновський подзвонив Авакову, його повідомлення прийняла телефоніст.

"На спецкоммутатор (закритий зв'язок українських органів влади – ред.) подзвонив В. Жириновський зі словами підтримки Авакову в його конфлікті з Міхейлом Саакашвілі", - стверджує співрозмовник агентства.

Він зазначив, що дзвінок надійшов у четвер близько 14.00 (за київським часом). Прийняв дзвінок телефоніст, він вислухав слова російського політика і зафіксував їх. Передані ці слова безпосередньо Авакову, поки невідомо.

У понеділок, 14 грудня, на засіданні Національної ради реформ між Аваковим і Саакашвілі стався конфлікт. Саакашвілі звинуватив Авакова і весь Кабмін у корупції. У відповідь Аваков назвав Саакашвілі "трєплом" і пожбурив у його бік склянкою з водою. Словесна перепалка тривала близько 5 хвилин, після чого Порошенко був змушений закрити засідання.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування