Захист скаржиться, що Корбан через арешт не може знайти роботу

П'ятниця, 18 грудня 2015, 11:23
Захист скаржиться, що Корбан через арешт не може знайти роботу

Захист лідера партії УКРОП Геннадія Корбана подав клопотання до Печерського райсуду Києва про зміну запобіжного заходу на домашній арешт з 22 до 6 ранку.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з зали суду.

 
Корбан пристуній у суді віртуально
фото УП

Як заявив у суді адвокат Олександр Лисак, через цілодобовий домашній арешт Корбан не може працевлаштуватися.

"Геннадій Олегович не може працевлаштуватися, так він зазначив, що лідер партії, але це громадська діяльність", - заявив він.

Також це клопотання він мотивував, що Корбан потребує лікування, є єдиним годувальником сім'ї, опікується старими батьками, також у нього малолітня хвора дитина, яка потребує його батьківської опіки.

Також захист просить зняти з політика електронний браслет, оскільки через його носіння йому неможливо зробити МРТ.

Разом з тим адвокат Оксана Томчук оголосила, що українська льотчиця Надія Савченко подала заяву про готовність взяття Корбана на поруки.

"В залі суду її представником є пан Рубан", - зазначила Томчук.

Самого Корбана у залі суду немає. Участь у судовому засіданні він бере за допомогою відеоконференції з Жовтневого суду Дніпропетровська.

Як відомо, 6 листопада Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід Геннадію Корбану у вигляді цілодобового домашнього арешту і вдягнув на нього електронний браслет.

 у ніч на 7 грудня Корбан був госпіталізований через гострий біль у грудній клітці. Увечері 14 грудня його виписали з лікарні.

Cоратника олігарха Ігоря Коломойського Геннадія Корбана затримали під час спецоперації 31 жовтня, правоохоронці висунули йому підозру в причетності до керівництва організованою злочинною організацією.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...