Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проблеми з фінансуванням Антикорупційного бюро усунуто - Ситник

П'ятниця, 18 грудня 2015, 16:24

Керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявляє, що основні проблеми з фінансуванням його відомства на наступний рік вирішено.

"Завдяки підтримці наших міжнародних партнерів і, в першу чергу, Міжнародного валютного фонду, ті проблеми, які існували з бюджетом НАБУ, на сьогодні усунуто", - сказав він на брифінгу в Києві. .

"Проект бюджету уже є на сайті, я його почитав. Там прибрано положення статті, яка дозволяє уряду регулювати в ручному режимі розмір заробітної плати детективів. І, все ж, у бюджеті розвитку (НАБУ) – вже стоїть не нуль, а 114 мільйонів гривень", - заявив Ситник.

За його словами, ця сума є компромісною. "Ми хотіли б дещо більше, але ця сума дасть можливість нам завершити формувати те, що ми почали – в тому числі, і в частині аналітики", - зазначив Ситник.

"Вони вже презентували перші роботи. Найближчим часом я планую провести презентацію, щоб було зрозуміло, що це за служба – Антикорупційне бюро. Я впевнено можу сказати, що таких аналітичних служб у інших органів поки що немає – в тому форматі, в якому НАБУ створюється", - сказав він.

Ситник також повідомив: "Детективів на сьогодні – 70 осіб, аналітиків у нас зараз – 20 осіб працює. У першій половині січня ми плануємо завершити конкурс ще на 130 посад старших детективів і детективів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...