Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтенсивність провокацій з боку НЗФ зросла - 63 обстріли

Неділя, 20 грудня 2015, 06:30

Впродовж минулої доби бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, що свідчить про зростання кількості збройних провокацій з їхнього боку, при цьому сили АТО суворо дотримуються умов припинення вогню і цієї ночі вони вогонь не відкривали.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

З 18 години вчорашнього дня і до опівночі під прицільний вогонь загарбників зі стрілецької зброї знову потрапили позиції ЗСУ біля Красногрівки, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Гранітного, з автоматичних станкових гранатометів та снайперської зброї НЗФ обстрілювали українських воїнів в районі Луганського, що в 15 кілометрах від Горлівки.

Окрім того, окупанти вели неприцільний провокаційний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів в бік наших позицій в Пісках, Опитному, в районі Авдіївки, Майорська, Зайцевого, Луганського тощо.

На Луганщині противник двічі бив з гранатометів по українських позиціях неподалік міста Щастя.
З початку цієї доби зафіксовано 11 випадків застосування зброї проросійськими НЗФ.

Біля тимчасово окупованого Донецька під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів потрапили позиції сил АТО в районі Пісків та околиці Авдіївки, біля Горлівки - Майорськ та Луганське. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування