Неділя у зоні АТО: Провокації тривають

Неділя, 20 грудня 2015, 18:25

У зоні проведення АТО бойовики не припиняють чинити провокації по відношенню до українських військових, з початку доби зафіксовано майже 35 випадків порушення домовленостей про припинення вогню. 

Як повідомили ввечері 20 грудня у прес-центрі АТО, найскладнішою ситуація залишається в районі Донецького аеропорту.

"Зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем бойовики близько 20 разів обстрілювали позиції сил АТО в районі Пісків, Опитного та Авдіївки", - йдеться у повідомленні. 

Опорні пункти українських підрозділів в районі Красногорівки двічі опинились під неприцільним вогнем противника, який застосував міномети калібру 82 мм. Також на Донеччині, в бік сил АТО з окупованого Лозового бойовики били з протитанкових ракетних комплексів.

На Луганщині бойовики знову використали заборонений Мінськими домовленостями 120-мм міномет, з якого вони неприцільно вдарили в бік одного з підрозділів сил АТО неподалік Станиці Луганської. 

На маріупольському напрямку бойовики прицільним вогнем зі стрілецької зброї провокували українських воїнів в районі Гранітного.

"Напруженою ситуацією залишається і на північних околицях Горлівки: там бойовики били по позиціях сил АТО зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів в районі Майорська, з таких же кулеметів та 82-мм мінометів – біля Зайцевого. Неподалік Новгородського бійців АТО вицілював ворожий снайпер", - зазначили у штабі. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування