Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі запевняє, що не створює політсилу

Вівторок, 22 грудня 2015, 17:32

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі запевнив, що не створює політичну силу, і пообіцяв провести ще мінімум чотири антикорупційні форуми по Україні.

Про це він заявив у вівторок  у Києві на брифінгу, який стосується проведення антикорупційного форуму 23 грудня.

"Я готовий за рахунок неробочих днів, або на вихідні, або за власний рахунок... Ми вже запланували мінімум чотири-п'ять форумів. Будемо розмовляти з громадськістю на місцях, це буде один безперервний процес", - сказав Саакашвілі.

Водночас він зауважив, що наразі не створює політичну партію.

"Відбирати в людей ідентичність, тут є люди з різних партій, не правильно. Ми не будемо це робити", - зазначив губернатор Одещини.

"Ми повинні створити серйозну хвилю, яка сколихне ці питання, але це не буде партія чи виборче об'єднання, чи щось формалізоване", - підкреслив Саакашвілі.

У свою чергу нардеп БПП Сергій Лещенко та лідер "Демальянсу" Василь Гацько підтвердили, що на зустрічі Міхеілом Саакашвілі з політиками та громадськими діячами в одному з ресторанів Києва питання про створення політичної сили не порушувалося.

Також Саакашвілі зауважив, що в нього зберігаються дружні стосунки з президентом. "Вчора він мені дзвонив, цікавився візитом у Польщу, зустріччю з президентом Дудою, і привітав з днем народження. У нас дуже теплі й дружні стосунки", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування