У суді у справі ГРУшників - новий прокурор

Середа, 23 грудня 2015, 14:57

Голосіївський райсуд Києва продовжив розгляд справи російських військовослужбовців ГРУ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва. Стороною обвинувачення заявлений новий прокурор.

Відповідні документи були подані колегії суддів, передає кореспондент ЛІГА.net.

Адвокати підсудних Оксана Соколовська та Юрій Грабовський заявили відвід новому прокурору, аргументуючи це тим, що у обвинувачення нібито "немає підстав для зміни прокурора".

Підсудні також підтримали відвід нового прокурора. Колегія суддів на чолі з головуючим суддею Миколою Дідиком пішли в дорадчу кімнату для розгляду відводу, у зв'язку з чим в засіданні оголошено перерву.

Як повідомляють Українські новини, станом на 15:10 суд відхилив клопотання захисту російських військовослужбовців про відвід прокурора Німченка.

У ході засідання в середу суд планує допитати низку свідків у справі затриманих у травні 2015 в Луганській області російських диверсантів Александрова і Єрофєєва.

На минулому судовому засіданні двоє свідків - військові медики ЗСУ - під присягою заявили, що після затримання Александров зізнався, що є військовослужбовцями ГРУ ГШ РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування