Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полковника, причетного до знесення Майдану в Одесі, відсторонили

Четвер, 3 грудня 2015, 15:48

Полковника поліції Олексія Вдовиченка відсторонили від посади заступника начальника головного управління поліції в Одеській області.

Про це повідомляє активіст Олексій Чорний на своїй сторінці в Facebook у четвер.

"Вітаю! Олексій Вдовиченко відсторонений від посади заступника начальника головного управління поліції в Одеській області", - написав він.

За словами Чорного, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе на зустрічі з представниками Демократичного Альянсу та членами робочої групи з розслідування знесення Майдану у четвер запевнив, що Вдовиченко та інші організатори та реалізатори силового знесення Одеського Майдану, будуть звільнені з лав правоохоронних органів за результатами атестації, яка має відбутися в січні-лютому 2016 року.

"Ми передали йому результати розслідування - 20 сторінок тексту з прізвищами всіх організаторів знесення Майдану і фабрикації справ проти наших активістів", - зазначив Чорний.

Вітаю! Олексій Вдовиченко, про якого ми тиждень тому писали, відсторонений від посади заступника начальника головного уп...

Posted by Oleksiy Chornyy on 3 грудня 2015 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування