Аксьонов годує кримчан обіцянками про світло

Четвер, 31 грудня 2015, 21:13

Глава коллабораційного уряду Криму Сергій Аксьонов заявив, що Крим буде повністю забезпечений електроенергією до 1 травня.

Про це він сказав на брифінгу в Сімферополі, повідомляють "КримРеаліі", посилаючись на прес-службу російського уряду Криму.

"Вважаю неприйнятним висіти на гачку у шантажистів і терористів, які брешуть людям, кажучи, що Крим повернеться до складу України. Ніколи цього не буде. Нас хочуть залякати, нас хочуть змусити полюбити себе насильно. Нічого у них не вийде! Російська Федерація справлялася і не з такими складнощами. Кримчани пройшли хорошу школу. Я особисто впевнений, що всі служби виконають завдання президента і до 1 травня Крим буде забезпечений електроенергією в повному обсязі ", - сказав він на брифінгу в Сімферополі.

Як відомо, 31 грудня головне управління Національної поліції України в Херсонській області повідомило, що бетонна опора лінії електропередач "Каховська - Титан", за якою електрика поставляється в Крим, пошкоджена в результаті вибуху.

Це не перший випадок пошкодження опор ЛЕП в Херсонській області. В результаті підриву опор лінії електропередач в листопаді Крим був знеструмлений. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за цимими фактами.

Аксьонов раніше заявляв, що Крим відмовиться від поставок електроенергії з України.

Крим анексований Росією з початку 2014 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News