У Кривому Розі начальник поліції побив помічника нардепа

Неділя, 6 грудня 2015, 09:57
У Кривому Розі начальник поліції побив помічника нардепа

Начальник поліції Кривого Рогу полковник Валерій Лютий побив у будівлі виконкому ветерана АТО, помічника нардепа Єгора Соболєва - Віталія Чернявського.

Про це в ніч на 6 грудня у своєму Facebook повідомив нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Начальник Криворізького поліції Лютий схопив за горло і вдарив головою об стіну мого помічника Віталія Чернявського. Сталося це після того, як Віталій відмовився покидати приміщення мерії Кривого Рогу через повідомлення про замінування, яке надійшло, мабуть, уп'ятнадцяте. Віталій - невисокий худорлявий хлопець, який прийшов у парламент з війни за незалежність, де служив зв'язківцем у батальйоні "Донбас". ... Знаю його як спокійного і відповідального держслужбовця", - зазначив Соболєв.

Також він повідомив, що начальник Нацполіціі Хатія Деканоїдзе "запевнила, що бере розслідування цього випадку під особистий контроль".

У свою чергу нардеп Семен Семенченко, який перебуває у Кривому Розі, повідомив, що інцидент стався при свідках.

"Про це мені повідомили очевидці з будівлі виконкому. Поліція на виклик приїжджати відмовляється", - повідомив він.

"Відвезли Віталія в лікарню, а потім у готель. Розтяжіння - деформація шийних зв'язок і забій м'яких тканин голови", - повідомив він.

 
Довідка з лікарні, видана Віталію Чернявському 

Згодом Семенченко уточннив: "Пізно ввечері, після чергового "мінування" виконкому, виборча комісія просто відмовилася виходити. Відмовився і Віталій. Його заблокували коли він вийшов в туалет. Він невисокого зросту, щуплий, в окулярах, але верткий. Розблоковувався . А потім, на його думку, начальник поліції Кривого Рогу просто зірвався".

"На першому поверсі є відеокамера, пізніше побачивши яку полковник Лютий змінився в обличчі. Ми не змогли вночі знайти сервер, але вранці це буде перше з чого почнемо", - додав Семенченко.

Як відомо, після місцевих виборів і оголошення переможцем на них Юрія Вілкула в Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути підсумки волевиявлення. Перед міськрадою проходять народні Віче, активісти встановили намети.  Чергове Віче  заплановане на 6 грудня.

Також у Кривому Розі працює Тимчасова слідча комісію щодо розслідування фальсифікацій під час виборів, яка 4 грудня не змогла ухвалити жодного рішення, оскільки не було кворуму.

Раніше горкоміссія контролювалася Оппоблоком і оголосила переможцем Юрія Вілкула, незважаючи на скарги його опонента Юрія Мілобога. Після того, як демсили замінили своїх представників у комісії, котрі тепер не голосують в унісон з Оппоблоком, ОБ намагається затягнути час.

Разом з тим у Нацполіцію регулярно надходять повідомлення про мінування приміщень: 17, 21, 25, 29 листопада та 2 грудня в поліцію надійшли повідомлення про мінування міськради, була проведена евакуація.

4 грудня поліція почала розслідувати неправдиве повідомлення про мінування міськради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:06
На Полтавщині ТЦК звернулися в поліцію: просять доставити близько 30 тисяч людей до військкоматів
17:05
"Спроба покращити імідж": Комісію ООН з прав жінок очолила Саудівська Аравія
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
Усі новини...